Proběhla valná hromada Krajského svazu lyžařů Zlínského kraje a konference úseku alpského lyžování SLČR.

Během minulých dnů se konaly dvě významné akce, které se dotýkají přímo i našeho klubu. V sobotu 14.4. se v hotelu Valášek ve Vsetíně konala valná hromada Krajského svazu lyžařů Zlínského kraje, které se účastnili i čtyři delegáti z našeho lyžařského klubu. Probíhala ve standardním formátu nevolebního období, když této valné hromadě předcházely ten samý den valné hromady alpských lyžařů, běžců a základního lyžování, kde kromě hodnocení sezóny došlo i k volbě delegátů na jejich celostátní konference.

Valnou hromadu KSL ZK řídil její předseda Jaroslav Trhlík, který zhodnotil činnost Rady KSL, následovalo hodnocení jednotlivých úseků, zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu. Byli odhlasování delegáti a náhradníci na konferenci SLČR konané 12.5. v Praze, kterými jsou Jaroslav Trhlík a Michal Trhlík s Jiřím Barošem.
Mnohem bouřlivější byly přípravy a konání konference úseku alpských disciplín konané následující týden tj. v sobotu 21.4. v Praze. Tato akce na rozdíl od naší valné hromady byla volební a před ní se představily dva týmy, které se ucházely o zvolení. Jeden s týmů byl veden pro většinu neznámým manažerem Robertem Chmelařem, proti kterému kandidoval dlouholetý funkcionář Ladislav Forejtek. Hlasování proběhlo velmi těsně a nová Rada úseku alpského lyžování pod vedením Ladislava Forejtka byla zvolena až ve třetím kole. Následovat bude nové obsazení jednotlivých komisí; pro nás je potěšitelné, že do sportovně technické komise se počítá s naším členem Michalem Trhlíkem.
-jatr-

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Jaroslav Trhlík. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.